MAKEUP / HUDVÅRD

Redo att möta hösten..

I SAMARBETE MED PAUL MITCHELL

Hej! 🙂

Jag känner mig riktigt redo att möta hösten efter mitt frisörbesök hos Paul Mitchell igår. 😉 Efter en lång sommar kändes det underbart att få sjunka ner i frisörstolen, serveras en kaffe och bli ompysslad.. Innan mitt besök hade jag väldigt gula/varma nyanser, en rejäl utväxt och slitna toppar i håret. Med andra ord behövde jag en stor förändring, däremot hade jag ingen aning om vad jag ville ha för style i höst.. I alla fall inte förens jag klev in i salongen och fick grymma idéer av min frisör, som jag bestämde mig för att köra på! 😀 Blev supernöjd med mitt nya, perfekta hår..

Paul Mitchell är förövrigt min absoluta favoritsalong, som jag rekommenderar starkt. Känner mig alltid lugn, trygg och speciell när jag kliver innanför deras dörr.. Varför? Jo, för att varje besök alltid resulterar i ett perfekt hårsvall.

Vill ni också fixa håret inför hösten? Boka tid HÄR!

Såhär gult, slitet och trött såg mitt solblekta hår ut innan..

FÖRE / EFTER

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.