MAKEUP / HUDVÅRD

White Platinum – räddaren i nöden..

I SAMARBETE MED LYKO

Hej! 🙂

Jag har provat produkten White Platinum som är en räddare i nöden för mig.. 😉 Mitt ljusblonda hår blir lätt gult, särskilt när jag badar eller spenderar mycket tid i solen. I sommar har jag solat och badat mer än vanligt och det har lett till att min hårfärg sett ut som den gula signalen i mitten på trafikljusen.. Ingen färg som jag eftersträvar direkt!

Appliceringen av produkten var otroligt enkel och gick även snabbt. Efter att jag hade sköljt ur schampot pumpade jag ut en ”lagom” mängd färgat balsam i handen.. Handskar rekommenderades förövrigt vid applicering för att slippa färg på händerna, men jag hade tyvärr inga hemma! Efter ungefär 3-4 minuter sköljde jag ur balsamet för att därefter torka håret med en handduk innan jag blåste igenom det snabbt. 🙂 Resultatet känns toppen!

White Platinum finns att hitta i LYKO’s sortiment HÄR (klick!)

Före appliceringen såg min hårfärg ut såhär, ganska gul i tonerna.. 

Började den snabba applicerings-processen lägst upp på huvudet..

..för att därefter massera ut produkten i hårlängderna! 🙂

Slutresultatet känns helt perfekt! 🙂 Notera att produkten endast satt i ungefär 3-4 minuter innan jag sköljde håret..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.