header design
black friday kampanj design

LIVET

Helgen i fotografier..

Hej! 🙂

Jag Ă€r sĂ„ otroligt övervĂ€ldigad, lycklig och förvĂ€ntansfull inför allt som vĂ€ntar i höst.. 😀 IgĂ„r gick större delen av dagen till att jobba pĂ„ nya projekt, bolla idĂ©er och planera.. DĂ€refter tog Kristofer och jag ett glas vin pĂ„ The Public innan vi Ă„t middag pĂ„ en annan restaurang. I morse gjorde vi amerikanska pannkakor med lönnsirap, sylt och kaffe som vi Ă„t medans vi kollade pĂ„ sĂ€songsavslutningen av Suits. 🙂 Ska sjĂ€lvklart berĂ€tta om allt som hĂ€nder i höst, men i nulĂ€get behöver jag bara vara lite ledig för att ladda batterierna inför nĂ€sta vecka som Ă€r ganska fullbokad.

Förresten, ledsen att jag har bloggat sÄ otroligt dÄligt pÄ senaste..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
black friday kampanj design

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.