MODE

Mockbergs stilrena klockor..

I SAMARBETE MED MOCKBERG

 

Ny årstid, ny klocka. 🙂 Personligen tycker jag att alla skulle unna sig en ny klocka ibland. Armbandsur är någonting som jag alltid bär, oavsett vart jag befinner mig i världen. En klocka säger faktiskt mycket om vem du är som person, därför gillar jag att köpa ny när jag står inför förändringar i mitt liv. Hösten är ju en sådan tid, när nya mål skrivs och förändringar börjar ske i otroligt hög hastighet! Utöver det är även årets coolaste modesäsong på ingång nu, längtar!

Klockan som jag har på mig heter LIO (klick!) och finns även i samma design fast med vit urtavla. 😀 Denna klocka passar lika bra till vardag som till fest, vilket är perfekt under alla event i höst. Om jag startar dagen med frukostmöte för att därefter gå på presslunch och slutligen gå på event på kvällen så slipper jag känna att jag måste byta emellan.

Med min rabattkod ”PLATIN15” får ni 15% rabatt på alla produkter. 🙂 Gäller t.o.m den 18 september.

Mockberg är förövrigt mitt absoluta favoritmärke inom armbandsur! 🙂

Älskar att kunna ge mina outfits det där lilla extra med hjälp av coola accessoarer..

Perfektion, är ordet jag söker efter för att beskriva vad jag ser runt min handled.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.