header design
LIVET

Mina mål för hösten 2018

Hej! 🙂

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg är det dags för en förändring i mitt liv. 😉 Varje höst så känner jag ett otroligt starkt behov av att göra förändringar, varför vet jag faktiskt inte. Antar att det är samma sak som vid varje årsskifte, att någonting nytt börjar som sporrar mig till att bli ännu bättre som person! Så kanske det är, eller inte är.. Oavsett orsak är jag övertygad om att det finns fler med ”förändrings-listor” i höst. Tänkte därför dela med mig av mina mål.

Håret:
Bokat tid hos min frisör i nästa vecka för att göra en förändring. Vill bli av med min nuvarande hårfärg som känns mer gul än blond efter allt solande på stranden i sommar. Funderar även på att boka in ett antal behandlingar som jag har hört talas om på senaste. Dessa skönhetsbehandlingar får dock vänta tills det är höst på riktigt tror jag..

Börja träna:
Efter min höftoperation är det dags att ta nästa steg i den långa rehabiliteringsprocessen, nämligen att bli mer självständig och börja träna själv. Tänkte därför börja träna på gym för att jobba upp muskelstyrkan som fortfarande är väldigt svag efter ingreppet. Inte så konstigt med tanke på att det bara har gått ungefär 4 månader. Tips på gym?

Uppdatera garderoben:
I min garderob finns säkert plagg som är 10 år.. Med andra ord behöver jag rensa ut sådant som jag inte längre använder, för att kunna köpa nya plagg! Vill även investera i nya väskor av dyrare modell nu när jag tar steget mot att införskaffa mig en ny garderob. Känner att ”tonårsperioden” med budgetväskor är över.

Resa utomlands:
Vi får se om vi kommer så långt som utanför landet, men det är väl målet. Kristofer och jag har nämligen pratat om att förlänga sommarn med en resa någonstans, bara vi två. Vart vi skulle tänkas åka har vi dock inte pratat om än, vilket främst beror på att min kalender är helt fullbokad just nu. Några förslag på resmål?

Skriva fler inlägg:
I dagsläget skriver jag mellan 1-3 blogginlägg per dag, vilket känns alldeles för lite. 🙁 Vill dela med mig av så mycket mer än vad som hinns med just nu. Skulle ju helst av allt vilja skriva mellan 4-5 inlägg per dag, vilket givetvis kräver en hel del planering i sig. Men det känns i alla fall som ett rimligt mål att försöka uppnå i höst.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry


4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.