MAKEUP / HUDVÅRD

Permanent makeup: TIPS

 

Jag har fått många frågor angående mina tatuerade ögonbryn under senaste halvåret. 🙂 Vissa vill veta vilka kliniker som är trovärdiga för bästa tänkbara resultat. Andra vill veta vart man tatuerar sina ögonbryn till ett så lågt pris som möjligt med bra slutresultat. I detta inlägg kommer jag därför besvara och reda ut alla frågetecken ikring ämnet.

Först vill jag börja med att dela med mig av 3 tips som är otroligt nyttiga att ha i bakhuvudet innan man väljer klinik.

3 grundläggande tips:

Att komma billigt undan är inte en prioritet

Var noga med vilka som får förändra ditt utseende

Läs flera recensioner innan du bestämmer dig

Min första ögonbrynstatuering gjorde jag hos en oseriös salong som skar i mitt ansikte för djupt. Fortfarande har jag djupa ärr och blåa missfärgningar i mina ögonbryn.. Och om det inte vore för professionella Matilda skulle jag säkert gömma mig bakom ett tjockt lager foundation och ögonbrynspenna fortfarande.. Därför vill jag uppmana alla till att prioritera rätt när det kommer till dessa behandlingar. I många fall finns det ingen räddning när skadan väl är gjort.

I våras träffade jag Matilda Yousefzadegan som är världsledande inom permanent makeup. Efter en konsultation räddade hon mina ögonbryn genom att använda metoden micropigmentering. 🙂 Aldrig förr har jag upplevt en så pass avkopplande nålbehandling. Resultatet blev mycket bättre än jag vågat hoppas på! Kort sagt hade jag tur..

5 absoluta måsten:

Kliniken måste vara utbildad – fråga efter diplom

Micropigmentering är metoden som jag rekommenderar

Besök gärna kliniken inför behandlingen för säkerhets skull

Microblading gjorde ont och förstörde mitt ansikte totalt

Säger din magkänsla nej? Boka av besöket istället..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.