LIVET

16 veckor efter operation..

Hej! 🙂

Idag var jag förbi min sjukgymnast pĂ„ morgonen. Efter ett lĂ€ngre sommaruppehĂ„ll var det dags igen! 🙂 Som ni nog minns gĂ„r jag pĂ„ rehabilitering efter min höftoperation i vĂ„ras. Vi gick igenom övningar och tejpade Ă€ven vĂ€nster knĂ€ som antagligen blivit överbelastat under en lĂ€ngre tid. Vilket i sig inte Ă€r sĂ„ konstigt med tanke pĂ„ att min högra höft Ă€r kraftigt försvagad efter operationen, vilket gör att jag omedvetet anvĂ€nder mitt vĂ€nstra ben mycket mer Ă€n vanligt.

Snabb update 16 veckor efter operation: Höftens rörlighet Àr sÄ gott som normal nu. Ingen smÀrta vid fysisk aktivitet, vilket kÀnns otroligt bra med tanke pÄ att jag upplevde konstant smÀrta innan operationen. GÀllande muskelstyrka Àr det mÄnga timmars rehabilitering som ÄterstÄr. Att bygga upp mina muskler ordentligt kommer ta vÀldigt lÄng tid.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.