VARDAG

Kostillskott inför hösten..

Hej! 🙂

Ny vecka med nya utmaningar. Spotify spelar på högsta volym och jag har krupit ner i min säng ikläd min varmaste morgonrock för att klara av den här kyliga sensommardagen, som känns mer som höst enligt mig. Under 25 grader fryser jag. Nu är det närmare 15 grader ute! Hur är den ens möjligt? Jag kommer frysa ihjäl när det väl blir kallare.

Apropå höst är det dags att börja ladda upp med kosttillskott för att klara av kylan. 😉 Personligen är dessa tillskott med laxolja, ingefära och magnesium mina absoluta favoriter som är återkommande varje år. Ett kosttillskott som är nytt för i år är ”silicea” som ska vara bra för hår, hud och naglar. Som ni ser är mina nagelband på väg att spricka nu, därför tänkte jag börja med dessa shots i hopp om att kunna ha fina nagelband året om. Har ni provat dessa shots?

Shots för starkare hud, hår och naglar hittar ni på lyko – klick! (adlink)

WELLaware’s ingefärstabletter hittar ni bland annat på apotea – klick!

Rekommenderar magnesium (klick!) och laxolja (klick!) till alla i vinter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.