SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


RESTAURANGER / CAFÉER

”Juntras grönt” gårdscafé

Hej! 🙂

Jag har haft en supermysig fredag tillsammans med mamma och några släktingar.. 😎 Vi åkte ut till ”Juntras grönt” som är ett gårdscafé långt ut på Färingsö – ingen utav oss hade varit på detta café innan! Väl på plats möttes vi av en mysig trädgård med diverse odlingar, blommor och lusthus i retrostil.. Vi tog en fika i trädgården, därefter bestämde vi oss för att utforska deras växthus, odlingar och gårdsbutik som bestod av egenproducerade råvaror! Så himla kul..

Mindre kul var att jag fick mitt absolut första getingstick under dagens äventyr.. Eller tekniskt sett fick jag mitt första innan vi åkte..och därefter fick jag ett till när vi hade fikat! 🙄 Vad är oddsen egentligen? Som tur är kunde jag dämpa all svullnad, rodnad och smärta genom att applicera ”cleerplus” så fort som möjligt efter getingsticken.. Så effektivt!!

Rekommenderar alla att åka hit bara för att komma bort för en stund.. 🙂

Dagens look.. Men oj, ser ni mitt ansikte?! Förstår inte riktigt hur det här gick till.. 🙄 #photofail

#instagramvänligt

Mamma var såklart supertaggad på en riktigt god 3-fika med kaffe och kaka haha.. 😉

Mamma tog en kaka med polkabeta och jag tog en jordgubb och kokoskaka.. 🙂 Supergod!

Trodde ju knappt mina ögon när jag fick syn på den här otroligt influenciska vyn.. 😉 Perfektion!

Tänkte på Kristofer när jag såg alla chili-odlingar som var flera meter långa.. 🙂 Han älskar ju chili!

Ännu mer chili.. 😀 Kanske skulle skaffa sig en cool chiliplanta hemma? #influensiskt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.