PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


EVENT / GALOR

Mitas Mat bjöd in till brunch..

Hej! 🙂

Jag och några andra bloggare fick avnjuta en smakrik sommarbrunch bestående av Mitas Mat idag.. 😎 Att äta nyttig mat som samtidigt var utsökt, smakrik och lätt att tillaga kändes fantastiskt! Ärligt talat behandlar jag ofta min kropp fel genom att äta mat som inte är nyttig för mig.. Vi alla har väl varit i snabbnudlar-perioder för att all tid inte räcker.

Mitas Mat sätter stopp för alla lama ursäkter om att det inte finns tid för nyttig mat.. Och anledningen till det är för att all mat säljs i så kallade ”singelpack” och värms upp i mikron på nolltid! Med andra ord slipper man köpa den där färdiga maträtten i kyldisken som man ända bara kommer äta hälften utan för att slänga resten! Istället plockar man på sig exakt det man vill ha, mikrar och äter utan att behöva kasta mat i onödan! 🙂 Personligen tycker jag att det här är en helt underbar idé som passar oavsett vad man har för vanor, dieter eller allergier att ta hänsyn till! Läs mer..

Fotohjälp: Gizzy

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.