LIVET

Summering av juli 2018

Hej! 🙂

Jag glömde helt bort att summera den absolut lugnaste mĂ„naden pĂ„ Ă„ret eftersom den slutade pĂ„ topp! 😉 MĂ„nadens sista dag spenderade jag ju pĂ„ ett fartfyllt event som kickade igĂ„ng PRIDE-veckan.. BĂ€ttre sent Ă€n aldrig, sĂ„ nu kör vi! Om ni vill lĂ€sa mer om nĂ„got specifikt pĂ„ min lista sĂ„ Ă€r det bara att klicka pĂ„ det grĂ„-markerade..

Juli – v. 27

MÄnaden startade med en mysig afterwork pÄ EAST och sommarfest pÄ ART med bloggare och andra kÀndisar..

Juli – v. 28

Kristofer och jag firade 13 mĂ„nader pĂ„ BABETTE – samma vecka nĂ„dde jag 20.000 unika lĂ€sare pĂ„ min blogg. 🙂

Juli – v. 29

Tog semester! 😎 Badade nere vid bryggan.. DĂ€refter packade jag vĂ€skorna inför en solig vecka i HĂ€lsingland!

Juli – v. 30-31

Grillborg firades trots eldningsförbudet.. Och ABSOLUT RAINBOW COCKTAIL gick av stapeln pĂ„ Berns. 😉

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.