header design
black friday kampanj design

LIVET

Absolut rainbow – hela min outfit

Inlägget innehåller adlinks

Hej! 🙂

Jag måste erkänna att arbetstempot är trögare än vanligt när huvudet fortfarande har semester! 😆 Känns som att hela den här dagen har gått åt att kriga sig igenom to-do listan.. Men så är det ju ibland, särskilt när det är så varmt.

Fick några nyfikna frågor angående min outfit som jag hade på ABSOLUT RAINBOW i tisdags.. Vart t-shirten kom ifrån var väl största frågan – den är köpt på H&M faktiskt.. Dock finns den inte kvar att köpa eftersom den är något, eller kanske till och med några år gammal! Cool är den i alla fall.. Och resterande plagg finns såklart länkade nedan.


Solglasögon (klick!) // T-shirt (säljs ej) // Väska (klick!) // Kjol (klick!) // Sneakers (klick!) 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
black friday kampanj design

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.