TÄVLINGAR

FREDDY STORE – vinn valfri byxa

TÄVLING

I SAMARBETE MED FREDDY STORE AB

 ÅH! 🙂 Jag är så exalterad över att få anordna denna tävling tillsammans med Freddy Store.. Och ni som provat deras byxor vet exakt varför haha.. Inte nog med att dom är otroligt snygga, dom är även riktigt bekväma att ha på sig oavsett om man bara ska ligga i soffan eller gå ut på stan.. Reglerna för att delta i tävlingen finner ni nedan:

För att delta i tävlingen:

Varför ska just DU vinna? Motivera i kommentarsfältet

Följ @FREDDYSTORE på deras inspirerande instagram

– notera att du måste bo i Sverige för att delta –

TÄVLING AVSLUTAD!

–> WR.UP® REGULAR WAIST IN BLEACHED LIGHT DENIM <–

Vinnarens motivering:

Nu är jag visserligen kille men hoppas jag kan ha en chans här ändå.
Vet att sambon har suktat efter ett par byxor från Freddy Store bra länge.
Hon säger att det skulle ge henne snyggare rumpa, något som vore omöjligt i min värld. Då den redan är snyggast. 😘
Men jag gör allt för henne, så jag hoppas kunna vinna dessa så hon får sina efterlängtade byxor till slut…”

22 kommentarer

 • Julia

  Jag skulle vilja vinna för att det är den perfekta kombinationen! Byxor som är supersnygga men också sköna. Samt att dem sitter så himla bra och är lätta att matcha! 🙂

  Följer på instagram (juli4ring)

 • Tatyana

  Jag tränar inför att delta i Touch Viking, men även för att komma i bättre form. Ett par snygga byxor som tar fram formerna är precis den extra morot jag behöver inför höstens mörker och rusk. I mitt arbete på skola kommer de även bli väl använda, då bekväma byxor är bra att ha när man leker med barnen på rasterna. Följer på instagram med @lillaladys

 • Jessica K

  Tror det skulle vara helt perfekt med dessa byxor för mig. Har efter dotterns graviditet lite extra hull som jag håller på att jobba bort. Jag har inte direkt någon brådska med det, är ju i stort nöjd med min livssituation, men det hade ju varit både snyggt och hjälpande att ha ett plagg under tiden som hjälper till med lite kompression och dessutom ger rumpan lite form. Håller tummarna nu.

 • Fatima

  För mig är det väldigt viktigt att kläder sitter skönt; de kan vara hur snygga som helst men är de inte bekväma så går det bort. Freddy Store har lyckats kombinera det bästa av det bästa och skulle jag vinna ett par byxor skulle de utan tvekan bäras nästan hela tiden!

 • Tommy Ax

  Hej hopp

  Nu är jag visserligen kille men hoppas jag kan ha en chans här ändå.
  Vet att sambon har suktat efter ett par byxor från Freddy Store bra länge.
  Hon säger att det skulle ge henne snyggare rumpa, något som vore omöjligt i min värld. Då den redan är snyggast. 😘
  Men jag gör allt för henne, så jag hoppas kunna vinna dessa så hon får sina efterlängtade byxor till slut…

  Följer så klart på Insta @axtommy

  Ha det fint!
  Tommy

 • Ingela

  Wow vilken möjlighet, att kunna få ett par byxor jag alltid velat ha.
  Man har ju sina former, men aldrig rätt kläder för att framhäva dem och göra dem rättvisa. 🙂
  Ett par WR.UP byxor på.min häck, skulle sitta som en smäck.

  Håller tummarna och hoppas,
  Kram Ingela

 • Sofie

  Efter tidigare kroppskomplex vill jag att rumpan ska få träda fram,
  I Freddy byxorna kan drömmen bli sann
  Länge suktat efter dessa sköna par,
  Men att våga ta steget är inget jag har.
  Hoppas att dessa skulle peppa mig ännu mer,
  Titta i spegeln och en snygg tjej jag ser!

 • Malin

  Jag har tagit mig ur godisträsket
  – i våras började jag röra på dallrande fläsket
  Jag gick från soffliggare och godisråtta
  och är nu en alldeles lagom storlek 38.
  Kläderna i min nya storlek behöver dock bli flera
  och jag tänker fortsätta gymma, springa, boxas och promenera!
  Om jag hade haft turen att vinna
  hade du hjälpt mig bli en ännu lyckligare kvinna!

 • Camilla Sandmark

  Måste skamligt erkänna att jag hade aldrig hört talas om det här märket innan jag såg det här inlägget. Detta måste ju kollas upp, tänkte jag, och nu är jag övertygad om att jag faktiskt måste få prova ett par av dessa fantastiska plagg. Så himla snygga, underbar passform och som gjorda för mig! Nu är det bara att hålla tummarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.