SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


GRILLBORG

TAKEOVER: Grillborgstips med Grillsson

Tjena bloggvärlden, Grillsson här!

Ni som lyssnat på vårt senaste podavsnitt vet att det är dags för Grillborg! Idag är det självaste grillafton och jag tänkte därför ge er mina 5 bästa tips inför denna 3-dagars grillfest. 

  1. Det är eldningsförbud.
  2. Det är grillförbud.
  3. Det är förbjudet att elda..
  4. .. och att grilla.
  5. FÖRBUD!

Yes, roligare än så får vi tyvärr inte ha det när hela landet står i brand 😥 Förbudet är totalt och gäller alla former av öppna lågor utomhus. Förhoppningen var att kunna komma undan med gasolgrill, men det gick inte heller. Så alla grillentusiaster får hålla ut till senast den 31 augusti om inte förbudet hävs innan dess, och när det väl gör det – passa på att kolla in mina grilltips från förra årets gästinlägg! 🙂

Vi kommer dock försöka fira Grillborg efter bästa förmåga ändå, när staten säger ifrån gäller det att vara kreativ! Varför inte slänga ihop en schysst grillsallad eller låta restauranger göra jobbet åt en? Håll utkik på sociala medier, och glöm inte: #grillborg 

Peace,
Grillsson

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.