HÄLSINGLAND / NORRLAND

Sundsvall – i väntan på tåget..

Hej! 🙂

Jag sitter på X-tåget som går mellan Sundsvall och Gävle med alla mina resväskor just nu.. 😎 Planen är att stanna för att äta lunch i Gävle, innan jag åker vidare mot Stockholm som är min slutdestination! Självklart hade jag kunnat åka utan några byten, men varför inte stanna för att äta tänkte jag.. Däremot har jag inte bestämt mig för vad jag ska äta än, vilket till stor del beror på att jag inte har så bra koll på Gävles restaurangutbud! Återstår att se helt enkelt..

Under mina sista timmar i Hälsingland har jag hunnit med ganska mycket.. Började dagen med att packa väskorna, därefter letade vi som galningar efter ”Hemmakväll” för att köpa godis haha! 😉 Pappa råkade dock ge helt felaktiga vägbeskrivningar så att vi virrade runt en bra stund i Sundsvall.. Vi hittade i alla fall affären till slut så att jag kunde känna att min hemresa var säkrad.. Att sitta på tåget utan godis är ju faktiskt orimligt! Efter inhandlingen så gick vi mest runt, pratade och fotograferade alla söta drakar som står utplacerade överallt i hela stan..

Kan helt ärligt säga att jag aldrig har sett ett finare hotell än detta.. 🙂 Perfektion!

Här var det galna letandet efter ”HEMMAKVÄLL” i full gång haha! 😉 Tick-tack..

Brukar ju alltid föredra att köpa mitt godis här, i alla fall när det finns som alternativ..

Pappa var såklart tvungen att provsmaka skillnaden mellan detta godis och ICA’s knaster!

Och jag kunde äntligen slappna av när jag visste att hemresan var säkrad med ett kilo.. 😎

Mums! 😛 Ska dock försöka hålla mig tills jag har ätit lunch innan jag hugger in på godiset..

Dagens outfit består förövrigt av ett linne, kjol, midjeknuten jacka, solbrillor och sneakers..

Och till det har jag såklart en mini-väska för att ha biljetter, hörlurar och mobiler nära! 🙂

Haha ja.. 😆 Jag finner inga ord för att beskriva den här bilden.. Många skrattade åt mig!

Om ni åker till Sundsvall så är det ju ett måste att fotas med dessa coola drakar på stan..

Slutligen var det dags att börja gå mot Sundsvalls centralstation för att ta tåget mot Gävle..

Och givetvis var jag ju tvungen att ta en klassisk resebild i äkta blogg-anda! 😉 Check!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.