HÄLSINGLAND / NORRLAND

Galtströms ”instagramiga” glassorter..

Hej! 🙂

Jag vill faktiskt påstå att Galtströms Café & Restaurang har dom coolaste glassarna i hela landet. 😎 Har alltid hittat otroligt ”instagramiga” glassorter genom åren, som inte synts till någon annanstans.. Och den här melonglass tar nog priset för coolaste glass hittills, vilket ni säkert förstår haha.. Majoriteten av alla glassar har en tendens att se väldigt enkla och tråkiga ut, medans den här coola glassen är totala motsatsen! Väldigt god var den också, ska väl tilläggas.

Nu ska jag ta en dusch för att få bort allt havssalt som lagt sig som ett lager på min hud.. Inte för att jag klagar direkt, solbrännor blir ju aldrig så bra som med saltvatten.. 😛 Men någonstans känns det ju aningen ofräsch att vara saltig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.