HÄLSINGLAND / NORRLAND

All worth it

Godmorgon! 🙂

Jag måste erkänna att värmeutslag, solutslag och sveda var all worth it i slutänden.. 😉 Äntligen är jag sådär perfekt solbränd för första gången på flera år.. Om sanningen ska fram minns jag inte senast som jag var brun.. Så längesen var det faktiskt som jag unnade mig en avkopplande solsemester.. Och nu kanske ni tänker att min senaste resa gick till Grekland 2016, men jag skulle knappast kalla det för en avkopplande solsemester eftersom jag var där med min dåvarande pojkvän som jag lägligt nog gjorde slut med när vi var där.. 😆 Flygplansresan hem var ju lagom stel!

Hur som helst.. Jag ska ta en till kopp kaffe nu, dubbelkolla min hemresebiljett och därefter tänkte jag planera inför nästa vecka som har en hel del spännande att bjuda på – om vädret tillåter mina planer såklart! Vi hörs lite senare..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.