HÄLSINGLAND / NORRLAND

Avkopplande fisketur ute på udden..

Hej! 🙂

Jag kände för att avsluta en heldag vid havet med en avkopplande fisketur ute på udden.. Livet känns ju som en riktig kraftansträngning just nu.. Bada, sola och bli sådär perfekt brun tar ju avsevärt mycket på krafterna! 😉 Så det fick bli en avkopplande fisketur som avslut på min extremt jobbiga semesterdag haha.. Några fiskar syntes givetvis inte till, däremot lyckades jag fiska upp mina solglasögon som jag klantigt nog råkade tappa ner i vattnet!

Kvällens outfit fick bestå av en militär-hoodie, träningsbyxa och sneakers.. 🙂

Och såhär såg det ut när jag lyckades få upp solglasögonen med mina fiskeskills haha! 😉

Pappas outfit matchade förövrigt otroligt bra med min.. Militärmönster är så coolt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.