HÄLSINGLAND / NORRLAND

Närmare 30 grader ute..

Hej! 🙂

Jag la precis märke till att i princip hela min blogg består utav sol- och badbilder haha.. 😉 Som att det är det enda vi sysselsätter oss med om dagarna.. Och det är väl till stor del sant, att vi spenderar mycket tid vid havet.. Ärligt talat är någonting annat otänkbart när det är närmare 30 grader ute! 😎 Innan vi lämnade Stockholm och åkte norrut så var vi införstådda med att det skulle vara medeltemperatur på ungefär 22 grader, vilket visade sig vara helt fel.

Nej, nu måste jag avsluta inlägget för att bada för hundrasjutiolefte gången.. Trots att vi tog med oss parasoll så blir det så otroligt varmt efter bara några minuter på land.. Känns ju som att vara i något tropiskt land, helt underbart..

Pappa tog förövrigt med sig parasollet över axeln på cykeln haha.. 😉 Smidigt värre!

Och utöver badandet försökte jag mig även på en fysisk bok – inget för mig doh..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.