VARDAG

Strandhäng med min bästa vän..

Hej! 🙂

Jag skrev ju att jag hade haft en supermysig dag som jag skulle berätta mer om senare igår.. 😛 Men det blev inte av eftersom jag hade fullt upp med att skriva packlista, ladda mina kameror och packa ner allting i väskorna.. Så därför tänkte jag istället ta tillfället att berätta om min gårdag nu.. För vad ska jag annars göra under 3-4 timmars bilresa??

Under eftermiddagen kom min allra bästa vän över för att bada hos oss.. Vi bytte om till bikinis, solade och simmade därefter omkring skrikandes i vattnet, likt två småbarn haha! 😉 Eller ärligt talat var det nog bara min BFF som skrek rakt ut medans hon simmade omkring haha.. Måste ju sett otroligt roligt ut när jag tänker efter! Två vuxna tjejer som skrattar, skriker och är livrädda för stora fiskar och sjögräs i vattnet! Härligt var det i alla fall, att få spendera tid ihop efter alldeles för lång tid isär.. Har verkligen saknat strandhäng med min bästa vän!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.