HÄLSINGLAND / NORRLAND

“Roadtrip” till mitt favoritställe..

Godmorgon! 🙂

Jag gick upp omkring 03:30, drack en stor kopp kaffe och satt mig därefter i bilen.. 😎 Idag börjar min semester på allvar med en ”roadtrip” upp till mitt smultronställe, nämligen Hälsingland! Känns helt fantastiskt att åka upp till en utav mina absoluta favoritställen, samtidigt kommer jag såklart sakna Kristofer.. Allt hade såklart varit roligare med honom med på våran resa! Men men, jag är övertygad om att jag kommer ha en fantastisk vecka oavsett!

Nu ska jag lyssna på musik, dricka en till kopp kaffe och hoppas på att piggna till haha.. Att vara uppe såhär tidigt hör ju till ovanligheterna, fast samtidigt känns det ganska mysigt! Stockholm är verkligen fint såhär tidigt på morgonen..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.