VARDAG

Sola, bada och bli brun..

Godmorgon! 🙂

Jag kan knappt förstå att det är så otroligt stekhett både ute och i vattnet – närmare 30 grader.. 😎 Vilket är ovanligt varmt känns det som.. Inte för att jag klagar, snarare tvärtom haha! Älskar ju att sola, bada och bli brun på sommarn.

Dagens planer är förövrigt att ligga på min badhandduk nere vid bryggan.. Tänkte ju såklart kombinera mitt solande och badande med att svara på jobbmejl och planera.. Att bara ligga här en hel dag känns inte riktigt som min grej om jag ska vara helt ärlig, det skulle göra mig alldeles för rastlös! 😆 Med andra ord tänkte jag bocka av min to-do lista med jobbrelaterade grejer för att därefter kunna ta semester för första gången på jättelänge..

Älskar att det är närmare 25 grader i vattnet idag.. 😎 #sommarkänsla

Bikini’n från Calvin Klein verkar inte säljas längre.. 🙂 Men ni hittar liknande HÄR!

Förresten.. Kirurgtejpen på min höft är för att skydda mina ärr efter operationen!

Önskar ju att jag hade en stor båt att åka ut på i denna värme haha.. 😉

Men men, jag får väl nöja mig med att sola och bada vid bryggan..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.