DAGBOK

Ballonger och unicorns

Godmorgon! 🙂

Jag ska bocka av min to-do lista idag, packa väskorna imorgon och därefter åka på semester.. 😎 Hemresan är dock inte bokad än, så jag vet inte exakt hur länge jag blir borta. Men det lär bli omkring en vecka i alla fall! Senast som jag åkte bort i syfte att ha semester var faktiskt i oktober 2016, vilket säger ganska mycket om min arbetsmoral haha!

Oftast är jag that kind of blogger som anser att månaden juli är det allra värsta på hela året.. Och det beror ju på att allting inom bloggvärlden har en tendens att stå stilla.. Magiska event med ”ballonger och unicorns” är som raderade under en hel månad, främst för att större delen av befolkningen går på semester! Tidigare har jag bara stått ut under juli månaden för att lägga i en extra växel när augusti närmar sig.. 🙂 Därför är det hög tid för en ändring på detta nu.

Ps. Självklart kommer jag fortsätta blogga som vanligt under semestern, något annat är otänkbart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.