DAGBOK

Solat och badat ännu mer..

Hej! 🙂

Jag är så otroligt lycklig, utmattad och seg efter en stekhet eftermiddag i solen.. 😎 Mamma, pappa och jag passade givetvis på att bada nere vid bryggan.. Och det kändes helt fantastiskt att kylas ner en aning, trots att jag inte vågade hoppa i – efter min höftoperation vill jag nämligen vara extra försiktig med sådant! Därför gick jag istället i vattnet, likt en gammal tant, vid badstegen haha.. Måste ju erkänna att det kändes som att jag var urgammal!

Nu ska jag svida om till någonting som är en aning anständigare.. Och anledningen till det är för att mina föräldrar ska ha gäster över på middag ikväll, vilket ska bli jättemysigt! 😀 Hoppas att även ni får en jättemysig lördagskväll!

Min glada pappa och jag – på väg ner till bryggan.. 🙂

Och här har ni bildbeviset på mitt pensionärsdopp vid badstegen haha.. 😉

Är det bara jag som tycker det är någonting speciellt med båtar och bryggor? 😳

Kändes förövrigt som att det var närmare 25 grader i vattnet.. 😎 Supermysigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.