SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


LIVET

Detta måste vi såklart fira..

Godmorgon! 🙂

Jag hade en frågestund på instagram efter deras senaste uppdatering häromdagen, som ni säkert såg.. 😉 I samband med det fick jag frågor om mitt bloggläsarantal, vilket jag såklart svarade på! I mitt svar frågade jag även om vi skulle fira när jag nådde nästa jämna siffra i statistiken – 20.000 /månad. 😀 Många ställde sig väldigt positivt till detta och gav massa grymma förslag på hur vi skulle fira den kommande milstolpen.. Hur tycker ni att vi ska fira? Skriv gärna!

Nej, nu ska jag lägga mig i en solstol i några timmar för att försöka jobba på solbrännan! Är ju faktiskt på väg redan, och med mig har jag såklart en stor flaska med vatten för att hålla vätskenivån uppe.. Träffade även en supersöt katt som knappt ville låta mig gå haha.. Vissa djur är ju bara för charmiga, fick nästan springa därifrån till slut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.