PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

Sol och bad vid bryggan..

Hej! 🙂

Jag kände att jag verkligen ville unna mig lite avkoppling med sol och bad vid bryggan.. 😎 Det var ju alldeles för längesen som jag bara la sociala medier åt sidan och jobbade på solbrännan! Så det kändes jätteskönt att ta semester för några timmar, trots att jag såklart saknade att blogga haha.. 😆 Kanske låter konstigt för vissa.. Men att blogga är en så stor del av mitt liv att jag saknar det när jag försöker vara ledig! Därför jag aldrig tar riktig semester haha..

Vi har haft en supermysig dag med strålande sol, trevligt sällskap och massor av frukt och bär.. Med ”vi” menar jag förövrigt mamma och jag.. Hon passade även på att fotografera en hel del, eftersom jag skulle försöka mig på att vara ledig från sociala medier och allt vad det innebär haha.. Så här får ni se hur mysigt vi har haft det!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.