PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

Foto som togs på “röda mattan”

Hej! 🙂

Jag är helt slut i hela kroppen just nu.. Att sitta ute i strålande sol en hel dag tar ju på krafterna – inte för att klaga, men hur kan det vara så extremt varmt ute?! Kanske bara är jag när jag tänker efter haha.. 😉 Mina finska / samiska gener är väl inte vana vid värmebölja, inte ens i detta klimatet! Hur som helst.. Vi ska alldeles strax ta ett kvällsdopp, med ”vi” menar jag förövrigt föräldrarna och jag.. Därefter tänkte jag lägga mig i sängen, dricka te och kolla på serier.

Förresten.. Hittade ett fotografi som togs inför ART’s Sommarfest i förra veckan! 😎 Måste erkänna att jag lyckades ganska bra med min outfit den kvällen.. Skjortan matchade otroligt bra med mina vida byxor i skimrande material.


Fotokälla: Erwik Communication

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.