VARDAG

TAVLOR FRÅN DESENIO

-

Koden ”PLATIN” ger 25% rabatt på posters hos Desenio mellan 10-12 juli
*Koden gäller ej på ramar eller handpicked-/collaboration posters

Hej! 🙂

Jag kände att det var dags för ett riktigt lyft gällande mitt ganska trista sovrum hemma. 🙄 Att göra det hemtrevligt var min sista tanke när jag flyttade hem till mina föräldrar förra året! Tanken var ju att jag bara skulle ”mellanlanda” under en kort period för att därefter köpa egen lägenhet.. Att inreda fanns ju inte i mina tankar överhuvudtaget då!

Nu har jag insett att jag behöver känna mig ”hemma” trots att det bara är tillfälligt.. Därför passade jag på att stor-städa hela rummet, göra det mysigt och hänga upp några tavlor som matchar min personlighet! Alla dessa tavlor är ju magiska på något sett.. Och dessa prints och ramar kommer såklart från DESENIO! Särskilt coola är alla motiv inom kategorin ”texttavlor” och ”fashion” om ni frågar mig.. 😎 Där hittade jag mina absoluta favoriter.

Eftersom jag bor i en villa som är närmare 200 år gammal så blir ny inredning en cool kontrast.. De aningen sneda taklisterna i kombination med guldiga tavelramar känns som en ”perfect match” även fast jag kan störa mig på att tavlorna ser ut att hänga snett bara för att huset inte är rakt haha.. Visst blev det fint?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.