MAKEUP / HUDVÅRD

Hudvårdsrutin – sommarn 2018

Hej! 🙂

Jag har precis tagit en dusch, lagt en ansiktsmask innehållande boostande lera och smort in mig.. 😎 Många frågar ofta hur jag tar hand om min hud, så jag tänkte att jag skulle visa upp några produkter jag använder i min vardag..

Notera att dessa produkter är i princip allt som jag använder när det gäller hudvård.. Med andra ord behöver det inte vara så avancerat och komplicerat som många verkar tro.. Utan det enda man behöver är ju ansiktsrengöring, någon form utav återfuktning och boost till huden! Sedan ska jag såklart vara tydlig med att jag även använder mig av BUS-produkter ibland, men det ser jag inte riktigt som hudvård eftersom det inte är en produkt som är till för att vårda.

Ungefär 1-2 gånger per vecka lägger jag ansiktsmask.. Och denna ansiktsmask är min absoluta favorit! 🙂 Det är en skonsam mask som ser ut som en blå-grå lera och lämnar ett otroligt lent resultat! Rekommenderas starkt till alla ni som har ganska känslig hud.. Denna mask är den enda lermasken som jag inte har fått ”rödflammigt” resultat av.

Varje morgon och kväll använder jag mig av detta ansiktsvatten.. Med undantag från när jag sover över hos Kristofer, ska väl tilläggas.. Denna produkt även skonsam mot min ganska känsliga hud! Med några droppar ”facial toner” på en bomullsrondell så får jag alltid bort det sista sminket som har en tendens att sitta kvar efter sminkborttagningen.

Gällande kroppen har jag börjat använda mig av en så kallad ”body spray” som ger en fantastisk lyster.. Om ni har sett sådär perfekt glänsande axlar på instagram så förstår ni vad jag menar haha.. 😉 Denna produkt återfuktar på ett magiskt sätt samtidigt som den ger en fantastisk glow.. Personligen använder jag sprayen främst på axklar och ben!

Utöver min ”body spray” använder jag även body lotions av olika slag.. Vanligtvis föredrar jag IXXI’s produkter, men dessvärre gjorde jag slut på dom i förra veckan.. Därför använder jag mig istället av produkten nedan i dagsläget! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.