LIVET

Få 1 månad gratis på NEXTORY

I SAMARBETE MED NEXTORY

Erbjudandet gäller t.o.m 31/8

Hej! 🙂

Jag startade min morgon med att lyssna på ljudboken ”Pretty Little Liars” på NEXTORY.. 😎 Ni som känner mig vet säkert att det är en utav mina absoluta favoritserier som jag nu bestämde mig för att istället lyssna på.. Varje sommar föredrar jag nämligen att sitta utomhus och lyssna på ljudböcker framför att sitta inomhus och kika på serier haha!

Under sommaren 2018 har jag några utvalda böcker och även boktips att lyssna igenom.. Först och främst så började jag såklart med den omtalade boken ”omgiven av idioter” som levde upp till mina förväntningar! Därefter försatte jag givetvis mitt bok-lyssnande med den ännu mer omtalade uppföljaren ”omgiven av psykopater” som även den gav mig en rejäl tankeställare.. Och nu lyssnar jag som sagt på ”PLL” som också är grymt bra! Näst på min lista är följande:

Boklista under sommaren 2018:

”Britt-Marie var här” av Fredrik Backman

”Ibland mår jag inte så bra” av Therese Lindgren

”The handmaid’s tale” av Margaret Atwood

”Så lärde jag mig att älska min kropp” av Linda-Marie Nilsson

”Bakom stängda dörrar” av Kristina Hanssen

”SUNES SOMMAR” av Sören Olsson

”Ensamfjäril” av Gabriella Ullberg-Westin

Vill ni också lyssna på ljudböcker i sommar så har ni chansen att få 1 månad gratis på NEXTORY.. 🙂 Genom att bli medlem via min kampanjsida får ni 30 dagars lyssning helt kostnadsfritt! Om ni känner att ni är mätta på ljudböcker i slutet av gratismånaden så kan ni avsluta prenumerationen! Om ni däremot suktar efter mer så fortsätter ni bara att lyssna och läsa via appen.. Observera att pengar kommer dras om ni inte avslutar prenumerationen inom 30 dagar.

Klicka här för att komma till mitt erbjudande för nya medlemmar!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.