header design
black friday kampanj design

EVENT / GALOR

Sommarfest på restaurang ART

Godmorgon! 🙂

Jag måste säga att det var ett riktigt lyckat event som Erwik Communication bjöd in till på ART.. 😎 Väl framme på restaurangen välkomnades vi av Alexander, därefter fotades vi på ”röda mattan” innan vi gick vidare in i den aningen dunkla och väldigt mysiga lokalen.. Det serverades alkoholhaltiga drycker av olika slag och bjöds på uppträdanden av några artister som jag tyvärr inte har så bra koll på – grymma var dom i alla fall! 😉 Under kvällen fick vi även prova olika snittar med allt ifrån råbiff till ostar som serverades av servitriser i färgstarka och konstnärliga kostymer!

På plats fanns även Thomas FalkenstedtGizzy och många fler bloggare..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
black friday kampanj design

5 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.