MODE

Dagens outfit

Godmorgon! 🙂

Jag sitter i sängen med en stor kaffekopp bredvid mig för att piggna till ordentligt haha.. 😉 Efter att jag och Kristofer kollat på flera avsnitt av ”the walking dead” så drömde jag såklart om zombies inatt! Vaknade även flera gånger av att det var varmt och för att jag var törstig.. Med andra ord fick jag inte så mycket sömn som jag egentligen behövt inatt!

Dagens planer är förövrigt att städa rummet, äta lunch med mamma och öppna några paket som kommit på posten tidigare i veckan.. Och utöver det tänkte jag väl försöka njuta av det fina vädret – kanske bada eller åka ut med båten.

Här är dagens coola outfit förresten.. 😎 Direktlänkar till alla plagg finns såklart under bilderna!

Dagens outfit fick bli mina nya byxor, skjorta och sneakers med en väska till.. 🙂

Mina coola solglasögon som är i färgen “LUXE PLATINA” kommer från JFR.. (klick!)

Byxorna har jag köpt på NELLY – dom heter “Shimmer Velvet Pants” och finns i flera färger.. (klick!)

Min skjorta (klick!) kommer från H&M och min väska (klick!) finns att köpa på Ur&Penn.. 🙂

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.