SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

CleerPlus – ett flytande plåster

I SAMARBETE MED CLEERPLUS

Hej! 🙂

Jag måste erkänna att jag är väldigt kräsen vad gäller krämer mot insektsbett under sommaren.. 😉 Och det kommer säkert inte som en överraskning eftersom många av dessa produkter som man provat under året luktat riktigt läskigt.

Dom senaste veckorna har jag dock testat en produkt som heter CleerPlus.. 😎 Denna produkt är effektiv, lättanvänd och doftar mint – vilket jag tycker är så fräscht! Produkten är framtagen för munsår, insektsbett och mindre sår som till exempel trasiga nagelband eller papercuts.. Och personligen använder jag denna produkt för både insektsbett och spruckna nagelband för att förhindra bakterier / inflammation! Vid applicering skapas nämligen en ”film” som först ser ut som en bubbla och därefter sjunker ihop och lägger sig som ett skyddande lager över det skadade området!

CleerPlus är en superprodukt som jag rekommenderar till alla som vill göra vardagslivet lättare.. Och jag måste även inflika att denna produkt är som ett flytande plåster som varken lämnar limrester eller fula solbrännor efter sig haha!

Finns att köpa på många apotek runtom i landet – Apoteket AB, Apotea och Apotek Hjärtat för att nämna några..

Har ofta med mig CleerPlus ifall mina nagelband skulle spricka mitt under ett bloggevent.. 🙂

Och under sommaren är det ju som sagt ett säkert kort om man ofta får insektsbett..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.