PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

Summering av juni 2018

Hej! 🙂

Jag insĂ„g precis att det Ă€r sista juni idag, vilket betyder att det Ă€r dags för en summering.. 😉 Som ni sĂ€kert minns gjorde jag en ”summering av maj” ocksĂ„.. Och jag tĂ€nkte faktiskt fortsĂ€tta med dessa listor eftersom det Ă€r ganska kul att rada upp nĂ„gra av mĂ„nadens absoluta höjdpunkter pĂ„ det hĂ€r sĂ€ttet! 😀 SĂ„ nu kör vi igĂ„ng summeringen av juni. Om ni vill lĂ€sa mer om nĂ„got specifikt pĂ„ min lista sĂ„ Ă€r det bara att klicka pĂ„ det grĂ„-markerade..

Juni – v. 23

VIP-visning av “Jurassic World” pĂ„ IMAX, “Smaka pĂ„ Stockholm” och 1-Ă„rsfirande med Kristofer..

Juni – v. 24

Firande min födelsedag pĂ„ FjĂ€derholmarna och Ät middag pĂ„ La Nonna med influencers.. 🙂 SĂ„ mysigt!

Juni – v. 25

Gick pĂ„ HATTFEST pĂ„ BIRKA, firade midsommarafton och fyllde lĂ€pparna med fillers.. 😉 Galen vecka!

Juni – v. 26

Grillade med Grillsson hemma hos oss, Ät utsökt pizza och gjorde en efterlÀngtad fransbehandling..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.