MODE

Hemma i trädgården..

Hej! 🙂

Jag har spenderat större delen av min fredagseftermiddag hemma i trädgården.. 😎 Alldeles strax ska jag dock åka inåt mot stan för att möta upp Kristofer! Om sanningen ska fram så har vi faktiskt inte sett varandra på hela veckan, vilket är super-ovanligt för att vara ”oss” – men så blir det ibland! Våra planer inför kvällen är inte riktigt spikade än, däremot lär vi ju äta någon god middag i alla fall.. Men utöver det har vi inte bestämt något! Ganska skönt ändå..

Dagens outfit består utav min nya favoritskjorta, kjol och miniväska.. 🙂 Det ser dock ut att börja regna senare ikväll, så jag funderar på om jag ska byta till någonting varmare innan jag åker iväg.. Ah, jag tror nog att det kan vara smart.

Haha.. 😉 Står och trycker i mig körsbär – men det är ju så gott!

Fast ärligt talat gillar jag nog “bigarråer” (eller vad det nu heter..) mycket bättre!

Snacka om somrig look va..? 🙂 Topp (klick!) // Väska (adlink) // Kjol (klick!)

Skjortor verkar vara min “nya grej” haha.. 😉 Så snyggt till en somrig kjol!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.