PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


MAKEUP / HUDVÅRD

Fransbehandling med YumiLashes..

ERBJUDANDE I SAMARBETE MED ODENPLANS SKÖNHETSCENTER

Godmorgon! 🙂

Jag gjorde som sagt mina fransar med metoden ”YumiLashes” på Odenplans Skönhetscenter igår.. 😀 Och under mitt besök fick jag även med mig en rabattkod till mina läsare, vilket kändes som en stor bonus eftersom besöket i sig inte alls var sponsrat.. Så längre ner i inlägget finner ni ett generöst erbjudanden som ni gärna får ta del av / dela vidare.

Fransbehandling med YumiLashes går ju ut på att man lyfter, istället för att böja upp fransarna.. Dessutom används boostande ämnen för att stärka fransarna, så som olika vitaminer och keratin! Slutligen så färgas alla fransar för ett betydligt piggare resultat, vilket mina trötta fransar verkligen behövde haha.. 😉 Behandlingen tog ungefär 1 timme och var så pass avkopplande att jag somnade hehe.. Känner mig supernöjd med både resultatet och min nya salong!

I april, när jag gjorde min första behandling, behövde jag inte använda mascara på 3 veckor efteråt.. Fransarna höll sig så pass tjocka att jag helt enkelt kände mig bekväm utan! Därför vill jag verkligen rekommendera behandlingen till alla som känner sig trötta utan mascara, eller bara vill ha tjockare och mer uppåtböjda fransar! Har ni så kallade ”ko-fransar” som tittar neråt finns det ju faktiskt möjlighet att på lång sikt ändra på det också..

Erbjudande: Ni får 2 YumiLashes-behandlingar till priset av 1 när ni nämner mitt namn vid bokningen.. Med andra ord får ni andra behandlingen helt kostnadsfritt hos Odenplans Skönhetscenter! När ni bokar tid (klick!) så skriver ni helt enkelt ”PLATINS” i meddelande/noteringar som dyker upp när ni valt datum och ska skriva i namn, mejl osv..

Hoppas ni får nytta av erbjudandet som gäller t.o.m 31/8!

Såhär såg mina otroligt trötta ögonfransar ut precis innan behandlingen.. 🙂

Och såhär ser det ut när fransarna är “lagda” uppåt under självaste behandlingen..

Nedan ser ni resultatet precis efter behandlingen.. 🙂 Visst blev det stor skillnad?

OBS! Fransarna var fortfarande blöta och ser därför en aning nertyngda ut..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.