SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


MAKEUP / HUDVÅRD

Update: läpparna efter fillersbehandlingen

Godmorgon! 🙂

Jag är verkligen ledsen för att jag inte bloggade överhuvudtaget under gårdagen.. 🙁 Mitt privatliv kom emellan och gjorde mig helt utmattad.. Orkade bara göra det ”viktigaste” som att hämta ut paket som annars skulle returnerats..

I söndags gjorde jag ju en fillersbehandling (klick!) för att få fylligare läppar.. Och nu är svullnaden nästan helt borta! Därför tänkte jag visa hur resultatet blev.. Känner mig otroligt nöjd med mina nya läppar, ska tilläggas.. 🙂 Förra och även första gången som jag gjorde läpparna så tyckte jag att dom blev fina, men nu är dom perfekta.

Vad tycker ni om mina nya läppar? 😉 Kommentera gärna hiss eller diss!

Haha godmorgon.. 😆 Här är den nyvakna och oredigerade sanningen! Men vad gör man inte för bloggen haha..

Svullnaden har som sagt lagt sig nu, däremot har jag fortfarande några små blåmärken kvar..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.