PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

Grillning hos Familjen Carlson..

Hej! 🙂

Jag glömde helt bort att berätta om min midsommarhelg, eller rättare sagt hur vi avslutade den.. 😎 Efter ett trevligt midsommarfirande som inkluderade middag, party och båtisättning så bestämde vi oss för att avsluta helgen med att grilla hemma hos oss.. Till middag blev det korv med lammkött, sallad och ugnsstekta grönsaker! Därefter grillade vi även en efterrätt bestående av marabou och banan.. Har ni ätit det någon gång? 😛 I min familj är det faktiskt något av en specialitet när det kommer till somriga efterrätter! Enkelt är det också, som ni säkert ser på bilderna nedanför!

Kristofer, a.k.a Grillsson stod ju såklart för grillningen.. Och jag fick även hjälpa till genom att pensla köttet!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.