PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


MAKEUP / HUDVÅRD

Fillersbehandling – före & efter

I SAMARBETE MED LIFETIME CLINIC

Hej! 🙂

Jag har precis varit på Lifetime Clinic och gjort fillers i mina läppar för första gången på 2 år.. 😉 Med mig som sällskap hade jag såklart min allra bästa vän! Hon höll förövrigt på att svimma när fillern injicerades i mina läppar, men trots det lyckades hon dokumentera det hela riktigt bra.. Nu är mina läppar sådär svullna som dom alltid blir efter en injektionsbehandling! Därför ska jag nog bara ta det lugnt med god mat, snacks och serier ikväll!

Vi valde att injicera ”Stylage M” i mina läppar, mängden blev cirka 0,5 ml.. Som ”nybörjare” ska man inte spruta in för stor mängd i läpparna första gången! Därför blev det en mindre mängd som fördelades ganska jämt mellan över- och underläppen.. Och med ”ganska” menar jag att vi bestämde oss för att fylla ut överläppen mer än underläppen..

Visst blev det stor skillnad? Nu är visserligen läpparna svullna, slutresultatet blir inte såhär.. 😛 Men jag känner ju redan nu att formen och volymen ser så mycket bättre ut! Om några dagar så kan jag ge en ”update” med nya bilder..

Här är läpparna innan behandlingen.. 🙂 Som ni ser är dom ganska smala, “tomma” och ojämna!

Även här ser ni säkert att mina läppar saknar volym, särskilt överläppen som går lite “inåt” istället..

“Djupa andetag” haha.. 😉 Trots att jag var nervös så kände jag mig väl omhändertagen på kliniken.

Resultatet efteråt är ju enastående! 😀 Som ni ser har jag en jämnare läpp med mycket volym..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.