PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

Bagel och islatte..

Hej! 🙂

Jag var ju osmart som köpte en bagel som jag tänkte äta efter min fillersbehandling haha.. 😉 Att äta med bedövade, svullna och ömma läppar är ju inte det enklaste.. Men nu när det har gått några timmar har jag äntligen fått i mig en islatte med vaniljsmak och min efterlängtade bagel med mjukost! 😎 Ni anar nog inte hur hungrig jag varit tills nu, särskilt med tanke på att jag blev svimfärdig och skakig efter behandlingen.. Nålar har den effekten på mig ibland!

Nu ska jag ta det lugnt en stund innan det är dags att börja tänka på vad vi ska äta till middag..

Wow.. Vilken härlig solbränna jag fick när jag fotograferade med blixt haha! 😉

Haha.. 😆 Mina läppar har blivit galet svullna nu – känner mig som en bratz-docka!

Kan verkligen rekommendera Espresso House’s islatte btw.. 🙂 Supergod!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.