PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

Heldag med Familjen Carlson..

Hej! 🙂

Jag känner mig helt utmattad efter en heldag med familjen Carlson haha.. 😉 Ni som har sett oss i TV4 vet ju vad jag menar när jag säger att det varit full fart.. Och under dagen har föräldrarna både fixat ett nytt vardagsrum som vi ska inviga med filmvisning ikväll, samt sjösatt en båt i vattnet! Det förstnämnda orkade Kristofer och jag inte va med på, men sjösättning av båten orkade vi däremot.. Ärligt talat gick det ovanligt fort, bortsett från att båtnyckeln var borta så att pappa fick såga av kedjan med en liten såg haha! 😆 Men det hör ju inte till ovanligheterna precis..

Nu ska vi grilla, därefter tänkte vi bara ta det lugnt och inviga nya vardagsrummet som sagt.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.