PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


MODE

Dagens outfit

Hej! 🙂

Jag måste ju säga att regnet har kommit i vanlig ordning inför midsommarafton haha.. 😉 Hoppas, hoppas, hoppas att det blir varmare, soligare och torrare imorgon så att jag slipper frysa ihjäl i min outfit, eller tvingas bestämma ny outfit i sista minuten på självaste midsommarafton.. Det skulle ju vara det värsta – att ha världens ”klädpanik” bara timmar innan midsommarfirandet ska dra igång ute på ön haha.. 😆 Som tur är har jag några alternativ utfall allt skulle gå åt skogen, men inget som är nå’ vidare varm om jag ska vara helt ärlig! Ahja, det löser sig säkert..

Nu ska jag kolla posten för att se om mitt paket med sommarplagg kommit än.. 

Dagens outfit består utav en cropad militärhoodie, långbyxor, väska och stövlar..

Min väska är förövrigt ny.. Kände att jag behövde en i svart! 🙂 Visst är den fin? *KLICK* (adlink)

Givetvis rotade jag fram mina “HUNTER” när det regnar så mycket som idag..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.