VARDAG

Redo för en spännande kväll..

Yey! 🙂 Nu är jag redo för en spännande kväll med 1,6 och 2,6 miljonerklubben.. Om några timmar ska jag åka in mot stan för att möta upp Kristofer, för att därefter gå till en terminal. Visst låter det spännande?! 😉 Vi ska nämligen inte hålla till på land ikväll, utan sommarfesten hålls faktiskt på ett stort kryssningsfartyg! Däremot måste vi komma ihåg att koppa av innan ett visst klockslag eftersom vi ska jobba imorgon, annars kommer vi åka ut till havs haha..

Förresten.. Såhär ser jag ut ikväll – en ganska simpel makeup med ruffsigt hår! 🙂 Känner mig så somrig..

Passar jag fortfarande i kort hår doh..? Eller ska jag spara ut till långt igen?

Haha ja.. 😆 Trots mulet väder så är jag på strålande humör – syns det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.