SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

Min födelsedag i bilder..

Hej! 🙂

Jag firade ju min födelsedag med Kristofer på Fjäderholmarna i måndags, vilket jag helt glömt berätta! 😎 Innan vi åkte så åt vi en supergod frukost – amerikanska pannkakor med lönnsirap, bacon och kaffe.. Därefter åkte vi inåt mot kajen vid Strandvägen för att ta skärgårdsbåten ut.. Kändes speciellt och mysigt att få ”åka bort” på sin födelsedag.

Väl ute på Fjäderholmarna hade jag bokat bord på deras berömda krog, vilket visade sig vara ett bra val! För min del fick det bli någonting helt nytt, nämligen strömming! Maten var sagolikt god. 🙂 Efter lunchen gick vi omkring på ön, fotograferade en hel del och gjorde en spontan ölprovning.. Eller egentligen så var det Kristofer som överraskade mig med en spontan ölprovning av 5 olika sorter vid Fjäderholmarnas egna bryggeri.. Mysigt va? Jag hade en toppendag.

Givetvis vloggade jag under hela min födelsedag – håll utkik på min kanal!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.