DAGBOK

Efter blodproverna..

Ojojoj.. 😯 Jag har precis vaknat efter en ganska lång powernap, som tyvärr inte hjälpte.. Efter blodproverna fick jag extrem huvudvärk och yrsel.. Blev dessutom sjukligt trött – fick kämpa för att hålla ögonen öppna! 🙁 Trodde såklart att det berodde på att jag inte fått äta någonting på 12 timmar innan provtagningen, men när jag väl kom hem och åt kändes det inte alls bättre.. Nu har jag som sagt sovit en stund, men trots det har jag otroligt svårt att fokusera..

Nu ska jag försöka ta mig upp ur soffan, piggna till och sminka mig inför en influencer-middag som Kristofer och jag är inbjudna till ikväll.. Egentligen borde jag väl bara stanna hemma, men eftersom jag sett fram emot den här kvällen så länge tänker jag försöka åka dit ändå! Kommer dock inte orka vlogga som planerat, vilket känns trist..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.