DAGBOK

Födelsedag + första årsdagen..

Hej! 🙂

Jag har haft en fullspäckad helg med Kristofers födelsedag, min födelsedag och även våran första årsdag! 😉 Känns ju overkligt att vi setts så pass länge nu, ett helt år.. Samtidigt känns det ju som att vi har känt varandra för evigt haha..

Kristofers födelsedag + årsdagen firade vi med en sagolikt god middag på Bistro Süd.. Har ni varit där? Kan verkligen rekommendera er att gå dit om ni gillar grym mat! Till middag blev det en fräsch förrätt med sparris, därefter fick det faktiskt bli en burgare med diverse tillbehör för min del.. Vanligtvis brukar jag köra på fisk, men jag var riktigt sugen på burgare för en gångs skull haha.. Och det valet ångrar jag såklart inte eftersom allting var supergott, som alltid!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.