DAGBOK

Min födelsedag idag!

Godmorgon! 🙂

Jag är så otroligt exalterad över att det är min födelsedag, vilket är ganska ovanligt för min del haha.. Mina tidigare födelsedagar har väl inte varit så roliga, fram tills förra året när jag tog den där födelsedagsdrinken med Kristofer!! Hur som helst tänkte jag såklart bjuda på en traditionell lista dagen till ära..

Födelsedagslistan:

Hur har året som 22-åring varit?
Om jag ska summera året måste jag säga att det har varit fantastiskt, i alla fall på kärleksfronten! 😉 Samtidigt har det ju varit svårt också.. Såhär i efterhand väljer jag dock att se allt positivt som gjort mig lyckligare än någonsin!!

Vad är det bästa med att fylla 23 år?
Hm.. Ärligt talat så är det nog att slippa ”fira” sin ålder, eller snarare slippa fira dess innebörd! Med andra ord slipper man bygga upp förväntningar inför sin födelsedag, vilket jag gjorde när jag fyllde 18.. Minns att jag blev besviken då.

Finns det något speciellt du förväntar dig?
Nej, däremot har jag såklart en lista med mål som jag vill uppnå.. Bland annat att fortsätta podda med Grillsson, spara ut håret och spela in mer TV-program.. Ganska härlig målsättning va? Hoppas bara jag hinner med allt nu.

Vad är det absolut sämsta med att fylla 23 år?
Att överraskas av det omtalade ”snipp-brevet” som skickas ut till alla 23-åriga kvinnor.. 😆 Ni som vet, ni vet..

Är det någonting speciellt du önskar dig?
Neejnej, jag önskar mig faktiskt inget speciellt! Presentkort är ju ALLTID roligt att få eftersom jag älskar att shoppa, men utöver det kommer jag inte på så mycket.. Rent ”materiellt” så har ju i princip allt jag behöver i mitt liv just nu.

Känns det jobbigt/svårt att bli äldre?
Vet ni vad..? Det känns otroligt skönt att bli äldre.. Om sanningen ska vara fram känner jag mig så mycket äldre än vad jag faktiskt är.. När folk frågar om min ålder blir jag alltid så förvirrad.. Känns ju som att jag är närmare 30 år!

Hur ska du fira din födelsedag?
Mina planer är att fira min födelsedag ihop med Kristofer.. 🙂 Exakt vad vi ska göra får ni dock veta lite senare..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.