DAGBOK

Höjdpunkter..

Wow.. 🙂 Vi har hunnit med så otroligt mycket, mestadels bra saker, på bara 1 år.. Vart ska jag ens börja? Allt började med en spontan födelsedagsdrink eftersom vi fyller år dagarna efter varandra! Där och då var jag fast, men det visste jag såklart inte om till en början! Om ni lyssnat på veckans podd-avsnitt (klick) så vet ni ju att vi inte riktigt sågs med avsikten att börja dejta eller likande.. Det bara hände helt enkelt, vilket kändes helt underbart om ni frågar mig.

För att summera det senaste året tänkte jag ”lista upp” några av mina höjdpunkter.. Alla hinner vi dock inte med nu, för i så fall lär det här inlägget bli över 1000 ord haha.. Och det känns ju alldeles för gulligt att läsa igenom, ellerhur?

Några av mina höjdpunkter är..

Alla goda middagar vi ätit ihop.. Särskilt min nyfunna favorit – ramen!

Våra roliga semesterresor som hittills inkluderat fiske, svampplock, alpackor m.m.

Bröllopsguidens gala, som förövrigt var den allra första galan vi gick på ihop..

Dagen vi spenderade på Fjäderholmarna strax innan vi insåg vad vi kände för varann.

Amerikanska pannkakor på söndagarna, som faktiskt blivit något av en tradition..

Kvällen vi prövade varsin iskall drink på ICE BAR och därefter åt middag på HEARTS!

Inspelningen av ”ALLA BYGGER” när vi grillade i 8 timmar, eller var det längre..?

Nyårsafton, när jag fick mycket mer än ”bara” en puss på tolvslaget – ni som vet, ni vet!

Podcasten som vi bestämde oss för att starta igång för över 3 månader sedan..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.