SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

“Smaka på Stockholm”

Godmorgon! 🙂

Jag hade det supermysigt när vi besökte ”SMAKA PÅ STOCKHOLM” under gårdagen.. 😎 Utöver diverse maträtter fanns det även så kallad ”vuxenglass” i massa vuxna smakar haha.. Kort sagt fanns ALLT man kan tänka sig i matväg, och min absoluta maträtts-favorit blev faktiskt en wrap med spädgris! Kanske låter brutalt, men det var riktigt gott!

Ja som sagt, stekt spädgris blev min absoluta favorit bland allting jag smakade.. 🙂

Haha.. Behöver jag ens skriva någonting till den här extremt glädjefyllda bilden? 😉

Förstår inte hur jag missat detta..? Inte nog med all god mat, allting var ju så blogg-vänligt också!

Juste.. Var ju på “SMAKA PÅ STOCKHOLM” tillsammans med Mr. K och den här härliga killen! 

Eller hm.. När jag väl tänker efter var nog den här burgaren bäst! 😛 Så jäkla god alltså..

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.