SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

7 steg till ett bättre självförtroende

Jag blir så otroligt ledsen när jag ser människor som inte är medvetna om sitt egna värde.. 🙁 Många verkar tro att deras existens inte betyder lika mycket eller att deras utseende inte är lika fint som alla andras! Själv brukade jag tro saker i samma stil, men det var främst för att min omgivning sa att jag var ful, äcklig och värdelös hela uppväxten.

I efterhand förstår jag att deras ständiga påminnelser om hur ful jag var egentligen inte berodde på mig, utan snarare på någon slags avundsjuka.. Och nu har jag även lyckats få tillbaka mitt självförtroende, vilket känns helt fantastiskt!

7 steg till ett bättre självförtroende:

Första steget är att avfölja alla instagramkonton eller liknande som får dig att må dåligt av någon anledning..

Därefter måste du sluta lyssna på andra.. Av egen erfarenhet vet jag att det kan kännas omöjligt, men försök ändå!

Bli snällare mot dig själv! 🙂 Tips: försök behandla dig själv med samma respekt som du ger till alla du tycker om.

Sluta säga dumma, nedlåtande eller rakt igenom elaka kommentarer till dig själv.. Hade du sagt så till någon annan?

Gör tid för egentid med dig själv – personligen brukar jag lägga ansiktsmasker, äta gott snacks och kolla på filmer..

Acceptera ditt utseende och var stolt över att du är unik precis som du är.. För ingen vill väl se ut som alla andra?!

Lär sig älska ditt utseende.. Sluta tro på korkade kroppsideal – skapa dina egna ideal utifrån din egna kropp istället!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.